In het Amstelveens Poppentheater wordt zondag 26 maart om 14.30 uur de voorstelling ‘Verbaasd’ gespeeld voor iedereen van vier jaar en ouder.

Een voorstelling met ‘magische verbazing’, zegt het theater.

Goochelaar

In ‘Verbaasd’ treedt dan ook goochelaar Jahon op. Terwijl zogenaamd heel de stad klaar is voor een feest, blijkt één kamertje dat niet te zijn. Dit kamertje, van een vreemde meneer, is nog niet versierd. Is hij het feest vergeten? Houdt hij niet van feesten? Of weet hij misschien niet welk feest hij moet vieren?

Op bezoek

In de voorstelling ‘Verbaasd’ van goochelaar Jahon komt het publiek op bezoek in een bijzondere kamer met een bijzondere bewoner. Het woordloze verhaal vol goochelen neemt bezoekers mee in een reeks van verschillende feesten.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.