De komende maanden is de foto-expositie ‘Achter de schermen’ van Vincent Tulp te bewonderen in de foyers van Schouwburg Amstelveen. Theatertechnicus en huisfotograaf Tulp werkt zelf achter de schermen van de schouwburg.

Tijdens de op- en afbouw van voorstellingen registreert zijn camera bijzondere composities en opmerkelijke taferelen uit een wereld die normaal gesproken voor het oog van de toeschouwers verborgen blijft.

Docent

Zijn foto-expositie biedt bezoekers de gelegenheid om ook eens een kijkje áchter de schermen van het theater te nemen. De specialiteit van Tulp als theatertechnicus is hijstechniek. Daarnaast is hij werkzaam als docent bij het Instituut voor Audio en Belichtingstechniek en bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij is door de jaren heen uitgegroeid tot huisfotograaf van Schouwburg Amstelveen en heeft zo heel veel mooie foto’s voor én achter de schermen gemaakt.

De foto-expositie is de komende maanden gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van Schouwburg Amstelveen. Voor de openingstijden kijk op: www.schouwburgamstelveen.nl/openingstijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.