In de Hoornsloot, bij het Amsterdamse Bos, is dinsdagmiddag het lichaam van 76-jarige man gevonden, die sinds zaterdag wordt vermist. De politie wil alleen kwijt dat hij Gerrit heette.

Hij leed aan dementie en kwam uit Elsrijk. De politie heeft veelvuldig zijn signalement verspreid via diverse kanalen.

Misdrijf uitgesloten

Er is nu volgens haat geen sprake van een misdrijf. In de nacht van zaterdag op zondag zou hij voor het laatst gezien zijn op de Kalfjeslaan, die Amstelveen van Amsterdam scheidt. Hij was lopend van huis weggegaan is sinds die tijd spoorloos.

De politie heeft zondag nog wel een helikopter gebruikt, maar dat mocht niet baten. Omwonenden maakten zich zorgen over zijn verdwijning. Bij het doorgeven van het signalement vroeg de politie ook om tips van het publiek. Volgens haar is hij door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.