Behalve in de kerken wordt ook bij De Bolder en Villa Randwijck zogeheten Kerstzangsamenzang gehouden. Bij wijkcentrum De Bolder wordt die verzorgd door de evangelische gemeente CAMA (Christian And Missionary Alliance) en heet ‘sing-in’.

De kerstsamenzang bij De Bolder, waar de CAMA wekelijks diensten houdt, is op kerstavond (24 december) om 20.00 uur en duurt een uur. Voor geluidsversterking kregen de organisatoren tot hun spijt geen vergunning.

Flyers

Overigens worden flyers uitgedeeld in het winkelcentrum Groenhof op de zaterdagen 10 en 17 december. Als het weer het toelaat wordt de sing-in (onversterkt) buiten gehouden, anders binnen.

Onbegrensd Theater

Een dag eerder, vrijdag 23 december, wordt er kerstsamenzang op het plein voor Villa Randwijck (Catharine van Clevepark) gehouden. Die is dan van 17.00 tot 18.00 uur, samen met de mensen van het Onbegrensd Theater. Teksten van de bekende (en minder bekende) kerstliedjes worden er uitgedeeld. Voor kinderen is er gratis warme chocolademelk en voor volwassenen een glaasje glühwein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.