Op donderdag 8 december a.s. is de musicalcomedy Blind Date met Freek Bartels en Brigitte Heitzer te zien in Schouwburg Amstelveen.

De musical is het verhaal van Bob en Jenny, die bijna wanhopig zijn. Ze proberen van alles maar kunnen de ‘ware’ maar niet vinden.

 Eten

Totdat er een envelop op de mat valt waar Blind Date op staat. In de envelop zit een ellenlange vragenlijst die ze moeten invullen. Dan ontvangen ze een plaats en een tijd voor hun date en moeten ze tijd met elkaar doorbrengen van het voorgerecht tot en met de koffie. Niet swipen. Niet oordelen. Maar echt iemand leren kennen. In de show volgt het publiek Bob en Jenny op hun allereerste date, inclusief de gênante momenten… Wordt de blind date van Bob en Jenny een succes? Blind Date is een musicalcomedy die vrolijk de draak steekt met de ongemakken van blind dates. 

Verdriet met veren

Op vrijdag 9 december a.s. brengt topacteur Jacob Derwig het hartverscheurende boek ‘Verdriet is het ding met veren’ van Max Porter naar Schouwburg Amstelveen. Jacob Derwig werd genomineerd voor de Louis d’Or.

Wat bezoekers van de schouwburg te wachten staat is een ontroerend en poëtisch verhaal over een vader en zijn twee zoons, die achterblijven na de plotselinge dood van hun echtgenote en moeder. Kort na het verlies worden de drie bezocht door een kraai. Hij tilt de vader op en zegt: ‘Ik ga pas weg als je me niet meer nodig hebt’. Jacob Derwig bewerkte het rauwe, liefdevolle verhaal tot een indringende voorstelling. Kun je omgaan met allesoverheersend verdriet? Hoe accepteer je dat niets meer vanzelfsprekend is? Een muzikale theatervoorstelling die de fijnzinnige stijl van regisseur Erik Whien samenbrengt met de gloedvolle teksten uit het boek.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.