De dader van een de bedreiging met een mes van een kassamedewerker van supermarkt Coöp aan Parkevinker is nog niet opgespoord. De overval vond zondagmiddag plaats.

Volgens de politie, die een signalement doorgaf, de dader, een licht getinte man, was ongeveer 20 jaar oud, droeg een grijze (zilverkleurige) jas met capuchon en had een gele Jumbotas bij zich. Door de bedreiging heeft hij wel geld in de super van de kassamedewerker afgetroggeld, maar de politie wil niet zeggen hoeveel geld hij meenam.

Geen gewonden

Er vielen geen gewonden bij het incident en de politie kon tot nu toe niemand arresteren. De dader was ongeveer 1.75 meter lang en droeg, behalve zijn grijze jas een zwarte broek. De politie van het basisteam Amstelveen kreeg bij de opsoring hulp vanPolitie Basisteam Aalsmeer-Uithoorn,Politie Basisteam Zuid-Buitenvelderten het FLEX-team. Ook werd het signalement viaBurgernet Nederlandverspreid met het verzoek uit te kijken naar de verdachte.

Het leverde tot nu toe niets op, maar het onderzoek gaat wel door. De camerabeelden in de winkel, waarvan de bedrijfsleider aangifte deed, zijn door de politie voor het onderzoek meegenomen. De politie is op zoek naar getuigen en spreekt graag met klanten die op het moment van de overval in de winkel waren. Wie informatie kan verschaffen wordt dringend gevraagd dat te doen via 0900-8844 en daarbij te vragen naar de Districtsrecherche Zuid, team C.

2 REACTIES

  1. Zo gauw de politie er achter is dat ze niets kan, moet ze die camerabeelden delen en niet pas maanden na dato, als uitgezonderd de direct betrokkenen het alweer is vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.