Burgemeester Tjapko Poppens en wethouder onderwijs Floor Gordon (waarnemend Onderwijs) bezochten de klas van de kinderburgemeester Lode Besseling.

\Dat is volgens de gemeente traditie. Lode Besseling zit groep 8 van de basisschool de Triangel. Wanneer het bezoek plaats vond is niet bekend en welke vragen de kinderen precies aan de bezoekers stelden (en de antwoorden daarop) vermeldt het persbericht, dat achteraf verscheen, ook niet.  Wel dat de kinderen zich naar het inzicht van de gemeente goed hadden voorbereid. 

Prullenbakken

e Eigenlijk is Frank Berkhout wethouder van onderwijs en jeugd, maar Gordon vervangt hem nu omdat hijzelf zorgverlof heeft. De kinderburgemeester vertelde aan de klas dat hij Sinterklaas mocht ontvangen en tijdens de 4 mei herdenking een gedicht mag voorlezen. Daarnaast is hij als kinderburgemeester voorzitter van de kinderraad. Aan burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Floor Gordon maakten de kinderen van de school duidelijk dat zij graag meer prullenbakken voor rommel op straat wensen. “En waarom komt dat kunstwerk midden op het grasveld waar wij voetballen?”, wilden zij weten. De burgemeester en wethouder beloofden dat me te nemen naar het raadhuis.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.