In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Van der Hooplaan tussen het Hueseplein en Lindenlaan van donderdagavond en -nacht nog dicht tot vrijdagmorgen (18 november) 05:00 uur afgesloten voor verkeer, vanavond is dat ook zo bij de rotonde.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Keizer Karelweg – Handweg – Bovenkerkerweg (en vice versa) – Sportlaan, via Burgemeester Rijnderslaan – Beneluxbaan – Sportlaan, of via Van der Leeklaan – Lindenlaan – Ouderkerkerlaan – Beneluxbaan – Sportlaan.

Burgemeester A. Colijnweg

Tot en met december is er buiten de spits regelmatig een rijstrook op de Burgemeester A. Colijnweg afgesloten om tijdelijke rijstroken (bypass) aan de zuidkant van de A9 aan te leggen. Deze bypass is nodig om ruimte te maken voor de bouw van de verdiepte ligging. Hiervoor worden de bruggen van de A9, over de Sierkade en Bleekerskade, uitgebreid. Naast de bestaande bruggen komen extra tijdelijke bruggen.

Tot en met woensdag 16 november is de Bleekerskade volledig afgezet voor het verkeer. (Brom-)fietsers worden omgeleid via de Burgemeester A. Colijnweg, Amsterdamseweg, Katerstraat en Landscheidingskade.

Oranjebaan (Noord)

Tot en met vrijdag 23 december zijn voetpaden en fietspaden langs de Oranjebaan (noordzijde) tussen de Olympiadelaan en Beneluxbaan volledig afgesloten. (Brom-)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Olympiadelaan – Marathonlaan – Camera Obscuralaan, of via Klaasje Zevenster – Camera Obscuralaan – Traviatastraat. Tegelijkertijd vervalt de bushalte (bus 171) aan de noordzijde Oranjebaan gedurende de gehele uitvoeringsperiode. Er worden verkeersregelaars ingezet om in- en uitvoegend bouwverkeer te begeleiden.

Rietwijkeroordweg/Noordpolderweg (Aalsmeer)

Tot en met vrijdag 23 december zijn door asfalteringswerkzaamheden en groot onderhoud aan de weg en de fiets- en voetpaden, de Rietwijkeroordweg en Noordpolderweg in Aalsmeer afgesloten voor het verkeer. De Rietwijkeroordweg en Noordpolderweg blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer en nood- en hulpdiensten.

Bankrasweg

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Bankrasweg tot en met vrijdag 18 november volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Grote en Kleine Poorterweide blijven bereikbaar via de Oostermeerweg. Overig verkeer wordt omgeleid via de Amsteldijk Noord en Machineweg MP. (Brom-)fietsers en voetgangers worden omgeleid via het fietspad langs de Escapade.

Eleanor Roosevelt

Tot en met vrijdag 18 november 17.00 uur zijn de Eleanor Rooseveltlaan en Florence Nightingalelaan afgesloten voor het verkeer voor asfalteringswerkzaamheden. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is een afsluiting van de rijbaan noodzakelijk. Verkeer wordt omgeleid via de Straat van Messina – Beneluxbaan – Rembrandtweg – Saskia van Uylenburgweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.