Komend weekend os de provinciale weg N201 dicht. Dat begint vandaag (vrijdag 18 november) om 20.00 uur en eindigt maandagmorgen om 05.00 uur.

Dat komt door werkzaamheden aan de Uithoornlijn, zeg maar de verlengde Amtelveenlijn (25), is de weg afgesloten tussen Zijdelweg en Legmeerdijk.

Liggers

In het weekend worden zeven betonnen liggers voor het viaduct door de aannemer verbonden met landhoofden, waardoor de tram straks de N201 kan oversteken.  Voor dat werk zijn drie hijskranen nodig. Er zijn allerlei omleidingen, bijvoorbeeld over de N232, A9 en A2. Meer informatie daarover op de website van de Uithoornlijn.

Tribune

Wie naar het hijsen wil kijken, kan zaterdagochtend (19 november) van de uitkijklocatie gebruik maken. Van 08.00 tot 12.00 uur is het werk te volgen van een tribune naast de N201. Ook via een webcam zijn de werkzaamheden trouwens live te zichtbaar. Wie naar de tribune wil, moet per fiets of te voet komen. Overigens kan het weer tegen zitten. Dan worden de werkzaamheden het volgende weekend uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.