Meer dan 4500 mensen hebben gestemd op hun favoriete ondernemer voor de plaatselijke onderscheiding ‘Ondernemer van het Jaar’. Het is een spannende race tot het laatste moment, vindt de organisatie. Die heeft uit de digitale stemming nu de Top 10 vastgesteld.

Op 18 november wordt tijdens de Grande Finale bij KPMG bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van de Publieksprijs Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023.

Hypotheek

Een van de genomineerden is bijvoorbeeld Jeroen Pijnaker van zijn eigenlijk drie jaar geleden gestarte onderneming Jeroen Hypotheekadvies, dat in heel Nederland mensen helpt bij de financiering van hun woning. In drie jaar tijd rondde zijn team meer dan 550 hypotheekaanvragen succesvol af, samen goed voor ruim € 200 miljoen aan hypotheken.

Franchisenemer

Voor de start van zijn eigen onderneming werkte Jeroen al vijftien jaar in de hypotheekbranche. Na tien jaar loondienst voor verschillende banken en advieskantoren begon hij in 2014 als ZZP’er, in 2017 als franchisenemer bij een landelijk hypotheekadvieskantoor tot hij in zijn eigen plannen doorvoerde. Een eigen naam, logo, marketing en werkwijze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.