Participe Amstelland presenteert op dinsdag 8 november van 14:00-17:00 in het voormalige Griffioen Theater op Uilenstede 106 het aanbod van diensten en activiteiten van de welzijnsorganisatie voor inwoners in Amstelveen.

De organisatie zegt veel aan welzijn te doen. ‘Van maatschappelijk werk tot activiteiten in wijkcentra, van GGZ Inloop tot dagbesteding voor mensen met dementie.’

Informatiemarkt

Op Uilenstede wordt een informatiemarkt gehouden en er is ook een interactief programma van Participe Amstelland. Er zijn verschillende activiteiten en voorstellingen op die dag, zoals dansvoorstellingen van Bhatarnatyam Dance School en Bolly Beat Busters, een Curling wedstrijd en de acteerkunst van Oekraïense jongeren. Op de informatiemarkt kan men kennis maken met medewerkers, vrijwilligers en partners die in gesprek gaan over onderwerpen als vrijwilligerswerk, financiële gezondheid, dementie, Lief & Leedstraten, ontmoetingsplekken enzovoort.

In Griffioen is Participe actief van maart af, met hulp aan de Oekraïense vluchtelingen. Aanmelden via www.participe-amstelland.nu/participe-presenteert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.