Er worden weer meer vliegtuigen verwacht op de Buitenveldertbaan van Schophol. Van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november en op maandag 7 en dinsdag 8 november zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de Kaagbaan.

In deze periode wordt meer landend vliegverkeer verwacht op de Aalsmeerbaan en Zwanenburgbaan. Startend vliegtuigen maken vaker gebruik van de Aalsmeerbaan, Buitenveldertbaan en Zwanenburgbaan 

 

Cheque

Aan start- en landingsbanen wordt jaarlijks regulier onderhoud uitgevoerd, zodat deze in goede conditie zijn en blijven, zegt Schiphol. Er worden aan de Kaagbaan herstellende werkzaamheden aan het asfalt en markeringen uitgevoerd. De bekabeling en elektra worden gecontroleerd, lampen schoongemaakt of vervangen en omliggende grasvelden worden gemaaid. Het hemelwaterafvoer systeem wordt gecheckt, eventueel doorgespoeld en waar nodig gerepareerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met Heijmans.   

 

Bewoners met vragen 
Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer en baangebruik tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met BAS. Die organisatie geeft volgens de luchthaven op de website uitleg over het actuele baangebruik en operationele bijzonderheden en is het informatie- en meldingencentrum over het vliegverkeer van, naar en op Schiphol. Dit kan 7 dagen per week (09.00-17.00 uur) via telefoonnummer 020-6015555 of door het raadplegen van de 
website.    

Op de websites van BAS en Schiphol wordt wekelijks informatie gepubliceerd over het vliegverkeer op Schiphol. Omwonenden van Schiphol hebben met de app Notifly bovendien altijd real-time inzicht in het actuele en verwachte vliegverkeer op hun locatie. Schiphol houdt omwonenden via een nieuwsbrief op de hoogte van relevante ontwikkelingen rond het vliegverkeer op Schiphol. Iedereen kan zich aanmelden voor de burennieuwsbrief.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.