Bij de Voedselbank Amstelveen wordt zaterdag (22 oktober) een zogenaamde Open Dag gehouden. Men ziet dat overigens niet degenen die op de bank zijn  aangewezen (en woensdagmiddag komen),  maar wel wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Om meer inzicht te geven in het reilen en zeilen van de organisatie kan men er van 13.00 tot 15.00 uur terecht.

Olmenhof

De Voedselbank is gevestigd in het voormalige verzorgingshuis De Olmenhof aan Landtong 2 (ingang aan de achterkant van het gebouw via In De Wolken).

Voedselveiligheid

Vrijwilligers zijn graag bereid om bezoekers rond te leiden, te laten zien hoe de kratten worden gevuld, hoe er bijvoorbeeld wordt omgegaan met voedselveiligheid en om vragen van het publiek te beantwoorden. “Misschien is het wel benieuwd of het zelf in aanmerking komt voor een voedselpakket”, zegt het bestuur van de stichting. “Je hoeft je niet te schamen om naar de voedselbank gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.