Plaatsgenoot Dick Leurdijk, uit de wijk Elsrijk, geeft donderdagavond 27 oktober (20.00 uur) een openbare lezing over de oorlog in Oekraïne in de Apostolische kerk aan de Graaf Aelbrechtlaan 140.

De organisatie is in handen van de Denkersclub van Stadsdorp Elsrijk.

Hoofdthema’s

De lezing staat in het teken van een tweetal hoofdthema’s tegen de achtergrond van de huidige ontwikkelingen in Oekraïne: De vraag wat Poetins motieven zijn voor de inval waarmee hij zijn rechtvaardig optredent (aan de hand van zijn toespraken) en in hoeverre er een kernoorlog dreigt. Leurdijk vervolgt zijn spreekbeurt in april over de inval in Oekraïne.

Clingendael

Hij was 25 jaar als onderzoeker werkzaam bij het Instituut Clingendael in Den Haag waar hij zich bezighield met vraagstukken van internationale vrede en veiligheid en leverde veelvuldig commentaar op radio, in kranten en op tv bij talrijke actuele internationale conflicten. De toegang is gratis en iedereen is welkom, wil het Stadsdorp nog kwijt. Belangstellenden wordt wel gevraagd zich aan te melden via denkersclubelsrijk@ziggo.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.