In het weekend van 25 tot en met 27 november viert AmstellandKunst, een collectief van ruim vijftig professionele kunstenaars, het vijftien jarige bestaan. Een gratis toegankelijke lustrumexpositie wordt gehouden in Loods 6 aan KNSM-laan 143 in Amsterdam (foto), waar de kunstenaars eigen kunst tonen.

Te zien zijn uiteenlopende kunstvormen, waaronder schilderkunst, fotografie, beelden, video, keramiek en driedimensionaal werk.

Mondriaan 

Een deel van de kunstenaars heeft zich laten inspireren door Piet Mondriaan. Hiervoor is apart een Mondriaan kabinet ingericht.
AmstellandKunst is een vereniging van beroepskunstenaars, werkzaam in de regio Amstelland, met inbegrip van Amsterdam en Haarlem. En dus ook Amstelveen. De vereniging staat open voor diversiteit in kunstvormen. De uitwisseling tussen de kunstenaars en de verschillende disciplines van de kunsten werkt stimulerend, zegt de organisatie.

In het 15-jarig bestaan heeft AmstellandKunst veel exposities georganiseerd, de laatste was schilderen in de buitenlucht, En Plein Air, in Amstelveen in samenwerking met het Cobra museum. Iedereen is welkom bij de Lustrumexpositie. Bezoek ook de website www.amstellandkunst.nl om alle kunstenaars en hun werk te zien. Openingstijden van de lustrumexpositie: vrijdag 25 november van 17.00-21.00, zaterdag 26 en zondag 27 november van 11.00-17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.