Op zondag 9 oktober om 11.30 uur is er nogmaals een kleuterbios in Cinema Amstelveen. Dan is ‘De Gruffalo’ te zien. “Op veler verzoek”, zegt Cinema Amstelveen erbij. Want daar moet men zijn om de film me te maken.

Misschien kennen kinderen ‘De Gruffalo’ en De Slak en de Walvis al van de welbekende boeken van Julia Donaldson. Bij de kleuterbios komen die op het witte doek tot leven.

Muis in bos
De Gruffalo vertelt het magische verhaal van een muis die een wandeling door het bos maakt op zoek naar nootjes. Wanneer hij drie roofdieren tegenkomt – een vos, uil, en een slang, die hem allemaal willen opeten – moet de dappere muis zijn verstand gebruiken om te overleven.

Slak en Walvis
In de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een ambitieuze zeeslak en een bultrug, ontdekt men de kracht van de zee het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen. Kan de slak de walvis redden als hij in een afgelegen baai strandt?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.