Ook GroenLinks in Amstelveen os zaterdag (17 september) met als vorig jaar van de partij op World Cleanup Day. Zij werkt dus zwerfvuil weg en roept iedereen op dat ook te doen.

GroenLinks sluit zich aan bij de actie op Uilenstede, waar fractievoorzitter De Looze woont, die om 10.30 vertrekt vanaf het Sportcentrum (Uilenstede 100).

Fatsoenlijk

‘Het is een kwestie van fatsoenlijk gedrag,’ zegt Simon Lutz van GroenLinks. ‘Fatsoenlijk gedrag om geen vuil zo maar weg te gooien. Maar als het er dan toch ligt, is het een kwestie van fatsoenlijk gedrag om het ook op te ruimen.’ GroenLinks doet van harte me aan World Cleanup Day. Lutz daarover: ‘Wij vinden van alles van de overlast van Schiphol en van het behoud van biodiversiteit of van klimaatmaatregelen in Amstelveen. Dat zijn stevige standpunten en grote woorden. Gelukkig kunnen we ook zelf iets dóen: De wereld een beetje schoner maken.’

GroenLinks sluit zich aan bij andere groepen die zich op Uilenstede verzamelen. Wie me wil doen, kan zich aanmelden op duurzaamamstelveen@gmail.com. Simon Lutz: ‘Het is niet alleen nuttig, het is ook gezellig. Als je komt, beloof ik je alvast een heel plezierige zaterdagochtend.’

1 COMMENT

  1. World cleanup day… Kan het ook gewoon in het Nederlands? Je zou van GroenLinks mogen verwachten dat deze taalvervuiling ook wordt opgeruimd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.