Het binnenbad van De Meerkamp gaat dinsdag (20 september), na een periode van onderhoud waarin met zich met het buitenbad moest behelpen, weer open. De werkzaamheden zijn goed verlopen meldt AmstelveenSport. \De zwemlessen en alle andere activiteiten beginnen dus weer.

Kijk voor openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten op de website zwembad van De Meerkamp: www.meerkamp.nl/openingstijden 

Buitenzwembad

Omdat de binnenbaden weer open gaan, is maandag 19 september de laatste dag dat het buitenbad open is dit jaar. Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50+ en kan men genieten van jaren 60, 70 en 80 muziek tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen.

Eens per maand is er discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar. Een DJ zorgt voor muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Er is ook een Vriendinnen Night, een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met muziek.

Voor meer informatie kijk je op: meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteiten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.