Op zondag 25 september (11.00 tot 15.00 uur) wordt de jaarlijkse zogeheten Rommelroute Elsrijk gehouden. Tijdens die Route, dwars door de wijk, verkopen bewoners van Elsrijk leuke tweedehands of eigen gemaakte spullen voor een vriendenprijsje vanuit hun huis, tuin of garage.

Elke deelnemer is herkenbaar aan een raamposter van de Rommelroute Elsrijk en een versierde tuin of huis.

80 deelnemers

Aan de Rommelroute namen vorig jaar meer dan 80 huishoudens deel. Er worden geen commerciële spullen verkocht of etens- en drinkwaren. Deze Rommelroute wordt georganiseerd door bewoners uit de wijk en ondersteund door Stadsdorp Elsrijk. De Rommelroute valt samen met de Landelijke Burendag. “Een leuke gelegenheid om je buren te ontmoeten, je buurt beter te leren kennen en lekker te lopen of fietsen door de wijk”, zegt het Stadsdorp.

Kaart

Voor informatie en de digitale kaart, zie www.stadsdorperlsrijk.nl/rommelroute. Op zondag 25 september kan vanaf 11 uur er ook een route opgehaald worden bij Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138. Tip: kom op de fiets. Voor informatie over de Rommelroute Elsrijk kan men contact opnemen met Coby Cornielje, coby_cornielje@hotmail.com van 06-40941007.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.