Op zaterdag 17 september is er in Museum JAN in samenwerking met Kunstveiling een taxatiedag. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen er welkom om zijn of haar kunstobjecten door de gespecialiseerde veilingmeesters te laten taxeren.

Van klassieke schilderijen tot moderne beelden en van grafiek tot fotografie, design en sieraden.

Verzamelen

Deze zomer staat verzamelen centraal in het museum. Tijdens de taxatiedag is de tentoonstelling Verzameld voor Amstelveen – De gemeentelijke kunstcollectie te bewonderen, die gratis te bezoeken is voor alle inwoners.

Kunstveiling.nl. Kunstveiling is een online veilingplatform gericht op het kopen en verkopen van klassieke en moderne kunst, sieraden en design. Dagelijks verschijnen vele unieke kunstobjecten onder de digitale hamer. Het aanbod is toegankelijk, betaalbaar en veelzijdig: van moderne schilderijen tot klassieke prenten en van bronzen beelden tot exclusieve juwelen. Kunstveiling is een open platform: iedereen kan kunst en design var erkende makers in de veiling plaatsen via een persoonlijk account. Daarnaast biedt Kunstveiling de mogelijkheid om objecten in te brengen en via de Veilingmeester te verkopen. Ook voor het laten taxeren van objecten kunt u bij Kunstveiling terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.