In september organiseert Mantelzorg & Meer verschillende gespreksgroepen in Amstelveen voor mantelzorgers. Ook is er een wandeling voor jongeren onder hen. De bijeenkomsten bieden volgens de organisatie de gelegenheid andere mantelzorgers te ontmoeten. “De bijeenkomsten bieden herkenning, erkenning, steun en tips van anderen”, zegt M&M.

In september starten de volgende bijeenkomsten gepland.

Planning

Maandag 12 september: Online gespreksgroep dementie (samen met Participe). Online bijeenkomst voor kinderen met een ouder met dementie die wonen in Amstelveen.

Dinsdag 13 september: Dementie bij jongere mensen. Gespreksgroep voor naasten die zorgen voor een jonger iemand met dementie.

Dinsdag 13 september: Oudercontactgroep Autisme. Maandelijkse contactgroep voor ouders van kinderen tussen 3 en 23 jaar met autisme

Maandag 19 september:  Gespreksgroep voor partners en kinderen van iemand met dementie, die samen met Participe wordt georganiseerd.

Dinsdag 20 september:  Wandelen in het Amsterdamse Bos voor Jonge Mantelzorgers. Andere jongeren ontmoeten die ook zorgen voor een naaste.

Woensdag 21 september:–Gespreksgroep voor mantelzorgers van iemand met Parkinson.

Meer informatie over locaties en tijden vindt men in de agenda op de website van Mantelzorg & Meer.

Aanmelden
Wie zich wil aanmelden, kan een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen bel met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.