Woensdag 31 augustus (20.15 uur) kan met in Villa Randwijck gratis alles te weten komen over hoe de omgeving ooit is ontworpen. Er is namelijk een infoavond gepland met het laatste nieuws over de stichting Warnersbrug. Dolf van den Bos van die stichting Warnersbrug heeft een lezing,

De organisatie, opgericht in oktober 2019, heeft als doel de verdwenen karakteristieke stenen brug (zie foto uit 1930), ontworpen door architect Warners, tussen het Catharina van Clevepark en de Catharina van Clevelaan te herstellen in zijn oorspronkelijke vorm.

Pleisterplaats

Warners besteedde veel aandacht aan de brug als pleisterplaats in de wijk.

Er wordt een overzicht gegeven van alle inspanningen tot nu toe. Ook kijkt men vooruit naar Burendag op zaterdag 24 september. Tijdens het Buurtfeest op die dag wordt op de huidige brug door wethouder Herbert Raat een maquette van de ‘nieuwe’ brug onthuld en er vindt een sponsor badeendjes-race plaats. Op deze avond kan je hiervoor vast eendjes kopen.
Meer op www.warnersbrug.nl.

Aaanmelden: welkom@villarandwijck.nl | 06-20420989

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.