Wegens een ernstige aandiening van zijn dochter, voor wie hij geregeld naar het ziekenhuis moet, heeft wethouder Frank Berkhout per direct zorgverlof opgenomen. Tijdens zijn afwezigheid de taken uit zijn portefeuille door de andere wethouders waargenomen.

Wethouder Floor Gordon neemt zijn taken op het gebied van onderwijs, vastgoed, dierenwelzijn en openbare ruimte op zich en wethouder Marijn van Ballegooijen jeugd en jeugdzorg.

De portefeuille gemeentelijke organisatie met daarin ICT, Wet open overheid (WOO), inkoop en dienstverlening wordt waargenomen door wethouder Adam Elzakalai en door Herbert Raat de portefeuille cultuureducatie.

Foto: College van B&W met links Frank Berkhout

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.