Wegens een ernstige aandiening van zijn dochter, voor wie hij geregeld naar het ziekenhuis moet, heeft wethouder Frank Berkhout per direct zorgverlof opgenomen. Tijdens zijn afwezigheid de taken uit zijn portefeuille door de andere wethouders waargenomen.

Wethouder Floor Gordon neemt zijn taken op het gebied van onderwijs, vastgoed, dierenwelzijn en openbare ruimte op zich en wethouder Marijn van Ballegooijen jeugd en jeugdzorg.

De portefeuille gemeentelijke organisatie met daarin ICT, Wet open overheid (WOO), inkoop en dienstverlening wordt waargenomen door wethouder Adam Elzakalai en door Herbert Raat de portefeuille cultuureducatie.

Foto: College van B&W met links Frank Berkhout

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.