Het Pauluskoor hoopt dat men na het zingen in bijvoorbeeld de auto tijdens de vakantie dat blijft doen bij thuiskomst. Maar dan in het koor, dat maandag 29 augustus (20.00 tot 22.15 uur) weer de eerste repetitie na de vakantie houdt.

Elke maandag houdt men die in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1.

Haydn

Het Pauluskoor repeteert nu voor het concert in november met op het programma de Nelson-mis en het Stabat Mater van Haydn. Op 31 maart 2023 zingt het in de herbouwde Urbanuskerk de Matthäus Passion, waarvoor de repetities in december beginnen.

Bij het Pauluskoor gaat het muziek instuderen in stappen. In een aantal maanden werkt toe naar het concert. De repetities staan onder de enthousiaste leiding van Marcel Joosen. Niet alleen daar kan men zijn of haar partij oefenen, maar ook op YouTube. De dirigent neemt de leden me in zijn oefenfilmpjes. Kijk op YouTube: Pauluskoor Amstelveen en open de playlist van Marcel Joosen. Kijk ook op de website https://pauluskoor.nl

Meedoen was nog nooit zo makkelijk, zegt het koor. Bovendien is de eerste maand gratis en geheel vrijblijvend. Een reden te meer volgens het Pauluskoor om over de drempel te stappen. Aanmelden bij het secretariaat: Secretariaat.pauluskoor@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.