De Omniband, een driekoppig muziektheatercollectief, speelt de voorstelling ‘Hè, gezellig!’ op dinsdagavond 30 augustus (20.00 uur) in het Amstelveens Poppentheater. Het is een try-out van het trio. dat bestaat uit Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta.

De drie jongens hebben elkaar ontmoet in het Ricciotti Ensemble, een broedplaats voor muzikanten die alles nèt een beetje anders willen en vinden dat de wereld wel wat gezelliger mag.

26 instrumenten

De voorstelling ‘Hè, gezellig!’ is hun muzikale speeltuin. Drie muzikanten, 26 instrumenten, goeie en slechte grappen en mooie muziek.

“In ‘Hè, gezellig!’ doen we precies wat we leuk vinden, wat we altijd al eens hadden willen doen of wat we altijd al eens hadden willen leren. Heel egoïstisch dus, maar des te meer een plezier om naar te kijken en te luisteren, een kijkje regelrecht in onze breinen,” meldt de Omniband. Die is geïnspireerd door Mini &Maxi, the Ashton Brothers, Släpstick, Victor Borge en nog vele anderen. Toegangsprijs: € 10,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

De programmering voor de kinderen begint weer op zondag 11 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.