Het huttendorp op het grasveld tussen de flats aan de Grote Beer, bij De Meent, is er deze week voor kinderen van 6 tot en 12 jaar en houdt morgen (vrijdag) op.  Uit oud hout maakten in de eerste week van hun vakantie kinderen weer kun eigen hutten. De gemeente zorgt via de afvaldienst dat het hout weer wordt afgevoerd.

Lang van tevoren waren er al reserveringen van plaatsen door de kinderen (of hun ouders) geplaatst.

Ongeveer tweehonderd kinderen bouwden hun eigen hut, waarin de oudsten van hen ook mogen slapen. Elk jaar worden de hutten gebouwd rond een bepaald thema. Dat is voor dit haar Circus. Er waren wel vrijwilligers nodig om de huttenbouwers te begeleiden. Omdat de warmste dagen  van het jaar aanbraken, werd geadviseerd veel water te drinken. Daarvan werd dan ook voor de organisatie voor een voorraad gezorgd. Doe zorgde ook voor EHBO-ers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.