Vrijdag 8 juli kan men in P69 meedansen met de liveshow KIZZME, die voor de productie en nieuwe muziek de Urban Projecten subsidie kreeg van het Fonds Podiumkunsten. Dankzij die bijdrage kon men de show ‘Lou-vre Sessions’ produceren.

KIZZME is Afro Caribbean Music en werd in 2017 opgericht door de Curaçaose bassist, zanger en producer Riëndy Holder, beter bekend als Mr. Ray Bass (link naar socials @MrRayBass).

Visie

Zijn visie was een nieuwe urban live sound te ontwikkelen door te werken met muzikanten die komen uit verschillende landen uit de diaspora waaronder de Antillen, Suriname, Kaapverdië en Haïti. De eerste leden die achter dit idee stonden waren AJ Grand en Orville “OMD” Mac Donald en samen vormden zij een kernteam die zich bezig houdt met de dagelijkse management van de groep. Een paar bekende namen binnen de groep zijn o.a. Marise Barbosa die momenteel op tour is met de Roots Riders, Nilson Silva, Jefferson Da Veiga (zoon van Beto Dias), Natalia Santos en percussionist Kevin Leito die bij Ir-Sais, Stanley Clementina en JayH speelt.

Liveshows

De visie achter KIZZME is liefhebbers van Afro Caribische cultuur een live muziek ervaring te bieden door middel van hun producties en liveshows. Ook willen zij unity en culturele diversiteit stimuleren door al hun culturele achtergronden samen te smelten tot een sound dat voor iedereen toegankelijk is. Na optredens te hebben gehad op het Kwaku Summer Festival, Latin Dance Night Groningen, Beijo (Paradiso) en Dias Latinos is KIZZME klaar om hun live sound aan het grote publiek te presenteren. De kaarten kosten voor de show in P60 kosten € 11,50 en zijn beschikbaar via de website: www.p60.nl/KIZZME  Of via de TicketMaster link. Ook is er een speciale combi ticket voor danspartners voor € 9 per 2 kaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.