Drie nieuwe bestuursleden komen er per 1 september voor het Cobra Museum. Zij vullen de plekken op van bestuursleden die al zijn vertrokken of nog vertrekken zullen. Ook voorzitter Hugo Siblesz en Tati Vereecken-Suwarganda treden af. Bestuurslid Jan Deiters deed dat deze maand al, die volgens de directie vooral energie stak in advies en ’toegang tot zijn netwerk’ met fondsenwerving, vrijwilligers en educatie.

Jerry Straub (Amsterdam, 1960) volgt Hugo Siblesz op als voorzitter van het bestuur. Hij studeerde A&O Psychologie (UvA), is op dit moment voorzitter van het bestuur van het Rode Kruis
Amsterdam-Amstelland en lid van de raad van toezicht Amsterdamse Jeugd en Theaterschool. Tot voor kort was hij voorzitter van Huis van de Wijk Buitenveldert/Zuid As en bestuurslid bij Cybersoek. Van 2006 tot 2010 was hij gemeenteraadslid voor de PvdA in Amsterdam.

Andere nieuwe bestuursleden zijn Silvia van der Heiden (Amsterdam, 1967), directeur van het Nederlands Film Festival in Utrecht, en Edwin Valent (Hulst, 1975), CEO van digitaal bureau Bruut Productions in Amsterdam.

Vice-voorzitter Judith van Kranendonk, penningmeester Stephen Brunner en secretaris Mark Moolhuizen zullen hun bestuurslidmaatschap voortzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.