Half juni sloten Yentl & De Boer het theaterseizoen feestelijk af voor een uitverkocht Schouwburg Amstelveen. Het theater wordt nu overgenomen door Global Ragas – de Indische Muziekschool van Amsterdam –, de Nationale Jeugd Musical School en voor de dansuitvoeringen van FanWork Musicals.

Global Ragas, de Indische Muziekschool van Amsterdam, presenteert op zaterdag 25 juni ‘Spandan Series 2’ in samenwerking met wereldfluitmeester Pt. Hariprasad Chaurasia. De avond opent met uitvoeringen van de studenten, na de pauze speelt de Maestro zelf met Niti Ranjan Biswas op Tabla. Jean Christophe Bonafus & Juka spelen op de Indiase fluit Bansuri.

Nationaal Jeugd Muziektheater

Op zaterdag 2 juli staan de leerlingen van het Nationaal Jeugd Musical Theater op de planken van de schouwburg om hun talent en harde werk te laten zien tijdens de jaarlijkse eindvoorstelling. Met passie en liefde voor musical en in alle leeftijdscategorieën worden de sterren van de hemel gespeeld.

Dansuitvoeringen

FanWork Musicals presenteert vanaf vrijdag 24 juni, net als voorgaande jaren, aan het eind van het dansseizoen negen grote eindshows waarin alle leerlingen kunnen ‘shinen’ op een groot podium voor een zaal vol met ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes.

Kijk voor meer info op: www.schoubwurgamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.