Behalve de aanbieding van het door Cor de Horde en Frans Rosenberg geschreven boek over de geschiedenis van Bovenkerk is zaterdag (25 juni, 14.30 uur) het muziekfeest ‘s avonds door het Harmonie Orkest Amstelveen een hoogteount van het die dag te houden zomerfeest.

De harmonie, voortgekomen uit de Bovenkerks fanfare, bestaat honderd jaar en wil dat onder meer door een concert aan het einde van het zomerfeest vieren. Het concert wordt gegeven op een groot podium achter het Noorddamcentrum.

BBQ

Om 18.00 uur begint men het muziekfeest met een BBQ, waar men voor €10.00 aan kan deelnemen. Men krijgt daarvoor naast vlees ook groenten, salades, sausen en brood.

Het Noorddamcentrum heeft een buitenbar. Tijdens de BBQ begint ook het voorprogramma met de warming Up en muziek van muzikale Bovenkerkers, melden de organisatoren. De toegang tot de muziek is gratis en het programma bestaat alleen uit feestnummers die men met de artiesten heerlijk mee kan zingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.