Stadsdorp Elsrijk geeft weer een Benefietvoorstelling voor Oekraïne op zondag 22 mei (16.00 tot 17.30 uur) in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 140.  Verhalenverstelster Anje Robertson treedt daar samen op met harpiste Lotje Meier. Ook de Oekraïnsche Zondagschool in Amstelveen werkt mee.

Anje Robertson vertelt volksverhalen uit Oekraïne en over de geschiedenis van dat land. Ze wordt op harp begeleid door Lotje Meier.

Liederen

In samenwerking met de Oekraïnsche Zondagschool in Amstelveen zullen liederen uit Oekraïne gezongen worden. De opbrengst gaat naar lokale instellingen die de Oekraïense vluchtelingen opvangen. Entree: vanaf €7,50, kaarten aan de zaal. Leeftijd: 7 – 99 jaar.

Kazkarka Anje Robertson ne lyshe rozpovidaye narodni kazky z Ukrayiny, a y rozpovidaye pro istoriyu tsiyeyi krayiny. Yiyi akompanuye na arfi Lotje Meier. Pisni z Ukrayiny spivatymutʹ u spivpratsi z Ukrayinsʹkoyu nedilʹnoyu shkoloyu v Amstelveni.

1 REACTIE

  1. Er wordt wel heel veel verschil gemaakt tussen Oekraïense en andere vluchtelingen, zeg! Terwijl ze toch allemaal dezelfde ellende hebben meegemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.