De finale voor de Popprijs van Amstelland, jaarlijks georganiseerd door de poppodia van Amstelveen en Aalsmeer (P60 en N201) vindt op vrijdag 20 mei plaats in P60. De jury heeft op basis van de voorronde Lifeblood & Jason Gwen daarvoor genomineerd. Het Verbondt neemt daar ook aan deel, want die kreeg de meeste stemmen uit het publiek.

Tijdens de voorronde op 2 april in Aalsmeer traden behalve de genomineerden ook Charlie, Bazes en Tama Justice op.

Zes acts
In totaal waren er dus tijdens de voorronde zes acts, die streden voor een plekje in de finale. Daarvan werden dus twee finalisten gekozen door de jury en één finalist door het publiek.

Voor acts die niet direct een plekje in de finale bemachtigd hebben is er nog één wildcard. Poppodium P60 opent voor de mensen thuis de online stembus. Via de website van P60: https://p60.nl/popprijs kunnen de mensen thuis stemmen op de zijn of haar favoriete act. Charlie, Bazes of Tama Justice kunnen zo de laatste plek in de finale bemachtigen.

Aan het einde van de finaleavond in P60 wordt bepaald wie er vandoor gaat met het prijzenpakket en de titel: winnaar van de Popprijs van Amstelland 2022.
De Popprijs van Amstelland wordt mede mogelijk gemaakt door: Gooise-Gitaren.nl, Jeroen Otto Fotografie, Jack Daniel’s, Studio Peggy 51, Plectrum-online.nl, Terpstra Muziek Drumland, Stage Music Service, Libris Venstra, Kuppmen Music, Poppodium P60 en N201 Aalsmeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.