Na een succesvolle comeback show in P60 komt Gruppo Sportivo op 25 maart (21.00 uur) weer naar dat poppodium, in het kader van de Spotify Tour. Op deze avond worden de meest gestreamde nummers van de band gespeeld.

In feite bepaalt het publiek de setlist. Nederpop Klassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zullen daar ongetwijfeld op voorkomen.

Gruppo Sportivo
In 2018 en 2019 toerde de van oorsprong Haagse band voor het laatst, toen naar aanleiding van het bejubelde ‘comeback’ album Great, “Gruppo’s beste sinds Back to ‘78” volgens muziekmagazine OOR. De bezetting van Gruppo Sportivo zal tijdens The Spotify Tour dezelfde zijn met frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Natuurlijk zijn ook de blikvangers Lies Schilp en Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas weer van de partij. Tim Barning (bas) maakt – sinds Great – het gezelschap compleet.

Kaarten voor de show kosten €19.50 (incl. servicekosten). Zij zijn beschikbaar via: www.p60.nl/25-03-2022/gruppo-sportivo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.