Zondagmorgen (27 maart) om 10.30 uur kan iedereen van twee jaar en ouder op avontuur gaan met Anastasia en haar hondje Djonnik in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg.

In een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen en passende muziek worden de kinderen daarin meegezogen.

Thuis

Als door een storm hun huis verdwijnt, moeten ze op zoek gaan naar een nieuw onderkomen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen, ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in één van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is te groot, het huis van de pinguïn koud, maar ze geven niet op. Uiteindelijk lukt het ze een huis te vinden waar ze zich thuis voelen. Na de voorstelling mogen de kinderen op het podium hun eigen wenshuis tekenen.

De voorstelling ‘Thuis’ is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van de Oekraïense maker Anastasiia Liubchenko. Zij verkoopt na de voorstelling haar zelfgemaakte t-shirts en een deel van de door het theater ingezamelde knuffels in ontvangst nemen voor haar contacten in de Oekraïne. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.