Een gedicht schrijven of een kort verhaal, een foto of tekening maken. Het hoort allemaal bij de wedstrijd om op een creatieve manier iets van de geschiedenis van Amstelveen door te geven. ‘De geschiedenis van Amstelveen’ heet de wedstrijd dan ook.

De acht beste gedichten / korte verhalen en de acht beste foto’s / tekeningen worden geëxposeerd in de Bibliotheek Stadsplein, die de wedstrijd samen met Amanda ten Cate organiseert. De creaties moeten uiterlijk 18 april binnen zijn bij m.de.vries@debibliotheekamstelland.nl.

Verjaardag

De geschiedenis van Amstelveen is overal terug te vinden, in panden, parken, wegen en mensen, zeggen de organisatoren. De wedstrijd wordt georganiseerd om de verjaardag van Amstelveen te vieren en de bijzondere geschiedenis te belichten.

De beste werken worden uitgekozen door een jury en geëxposeerd in de Bibliotheek Stadsplein op vrijdag 27 mei (15.30 tot 17.00 uur). Meer informatie: www.debibliotheekamstelland.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.