Ook bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg gaan de gedachten dezer dagen veelvuldig uit naar Oekraïne. Om de betrokkenheid wat concreter te maken, vertelt verhalenvertelster Anje Robertson volksverhalen en sprookjes uit Oekraïne te komen vertellen op zaterdag 19 maart (16.00 uur).

Zij zal ook in het kort licht laten schijnen op de Oekraïense geschiedenis.  Aanmelden kan via: boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.

Titels

Een paar boektitels over de geschiedenis van Oekraïne: Luc & Tina Pauwels, Geschiedenis van Oekraïne: Het Oekraïense standpunt;  Marc Jansen, Grensland: Een geschiedenis van Oekraïne; Natascha Wodin, Zij kwam uit Marieopol; Lisa Weeda, Aleksandra, een roman die verhaalt over een familie tussen Oost en West die maar niet loskomt van een gebied dat nooit rust lijkt te vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.