Marc Marie Huijbregts en het duo Rundfunk, waarover al eerder werd geschreven, komen met een nieuwe theatershow in Schouwburg Amstelveen. Marc Marie Huijbregts is uitgesproken, zegt hij. Maar is hij ook echt uitgesproken? In Todesangstschrei storten Yannick van de Velde en Tom Kalmthout zich als duo Rundfunk op (de angst voor) de dood. De vraag is of Marc Marie Huijbregts sinds kort of altijd al was uitgesproken. Kortom op zaterdag 19 maart om 20.00 uur staat in Schouwburg een avond op het programma met de uitgesproken Marc Marie Huijbregts.

Rundfunk 

Het duo Rundfunk – Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde – beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle tv-serie ontving hun eerste voorstelling een vloedgolf aan lovende recensies en wonnen ze de Neerlands Hoop. Op donderdag 24 maart om 20.00 uur komt het duo terug naar Schouwburg Amstelveen met de nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto: Marc de Groot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.