De provincie Noord-Holland voert in de nacht van 25 op 26 februari 2022 onderhoud uit aan het Aquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen). In de nachten van 11 op 12 en 12 op 13 maart wordt er gewerkt aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer). Het verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van vrijdagavond 25 februari (20.00 uur) tot zaterdagochtend 26 februari (05.00 uur).

 Waterwolftunnel

Lokaal verkeer tussen het kruispunt Amsterdamseweg met de N201 in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met bebording omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa). Doorgaand verkeer wordt via de A9 geleid

De Waterwolftunnel wordt afgesloten van vrijdagavond 11 maart (19.00 uur) tot zaterdagochtend 12 maart (06.00 uur) en van zaterdagavond 12 maart (19.00 uur) tot zondagochtend 13 maart (06.00 uur).

Het verkeer op de N201 wordt met bebording omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer via de N231 en de N232.

Werkzaamheden

Het is noodzakelijk het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel drie keer per jaar volledig af te sluiten voor onderhoud. Dit om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. De wanden en markeringen worden gereinigd, zwerfvuil verwijderd en de riolering en veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden ’s nachts plaats.

Meer informatie

Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.