Op donderdag 24 februari komt de poëtische fanfare-punk band De Kift, afkomstig uit de Zaanstreek, naar P60. De band speelt daar onder meer nummers van de nieuwe plaat ‘Hoogriet’.

Kift paart energie, intimiteit, weemoed en euforie aan een dosis gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. Met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 twaalf studioalbums uit, werkte me aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.

Hoogriet
de nieuwste plaat ‘Hoogriet’ brengt de formatie haar twaalfde album de wereld in. Met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een magische mix van Duitse Krimi muziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen.
Kaarten voor de show kosten €17,50 en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/24-02-2022/de-kift

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.