In het Amstelveens Poppentheater zijn van 20 februari af, tijdens de zogeheten voorjaarsvakantie op de scholen, diverse voorstellingen te zien.

Op zondag 20 februari bijvoorbeeld om 10:30 uur de Mime Wave ‘Geel’ voor iedereen van 2 jaar en ouder die van dansen houdt. De voorstelling voltrekt zich helemaal in het geel en taal is geen probleem, zegt het theater.

Ridder klap

Maandag 21 februari is om 14:30 uur de voorstelling ‘Ridder Clap’ van Koos Wieman te zien, voor iedereen van 4 jaar en ouder. Een poppentheatervoorstelling over een stoere ridder en een paar echte boeven. Ollie Trollie neemt op dinsdag 22 februari om 14.30 uur iedereen van 4 jaar af mee voor een mooie reis door de sterrennacht. Die voorstelling wordt gespeeld door De Vliegende Koffer.

En donderdag 24 februari om 14:30 uur is Studio Dondersteen er weer met een dol avontuur van Meneer B, die in een museum gaat werken, waarbij alles mis gaat. Deze 4+ voorstelling heet ‘Museum op zijn Kop’

Zondag 27 februari (3+) om 14:30 uur sluit het Poppentheater sluiten we af met Das doet Dwaas, een beeldende voorstelling over echte vriendschap, gespeeld door Eva en Ida van Theater Theatra. Ook een ‘Language no problem’ voorstelling

Kaartjes á € 9,00 per stuk kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.

Foto (Mime Wave Kids): Willem Schalekamp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.