Op Valentijnsdag (maandag 14 februari) staat de romantische musical Amélie op het programma van Schouwburg Amstelveen, waarvan de deuren weer zijn geopend voor theater en film. En op donderdag 17 februari gaat men in het theater onder het motto ‘Back to the Country’ terug naar de hoogtijdagen van de country.

De musical Amélie (naar de bekende film) is na Broadway en West End eindelijk in Nederland te zien, mét de bekende filmmuziek.

Vrolijk

Om precies te zijn op Valentijnsdag om 19.30 uur. Een vrolijke musical, die zich afspeelt in Parijs, in Schouwburg Amstelveen. Amélie Poulain leeft als kind in haar eigen fantasiewereld. Daarna leidt ze een rustig leventje als serveerster in Parijs. Tot ze ontdekt wat ze écht wil: anderen helpen om liefde en geluk te vinden. Maar dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen.

 Back to the Country  
Het programma ‘Back to the Country’ is de langstlopende countrymuziekproductie in Nederland. Zanger / gitarist Dick van Altena en de band Savannah vieren voor hun 10-jarig  jubileum op donderdag 17 februari om 20.00 uur in  het theater. “Een avond samengesteld om van te smullen”, zegt de schouwburg. “Met klassiekers uit de rijke countryhistorie en uitstapjes naar aanverwante stijlen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een hoogstaand en onvervalst avondje nostalgie.”

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.