Er is weer een honderdjarige in Amstelveen. Ter gelegenheid van dat eeuwfeest bezocht de burgemeester Tjapko Poppens woensdag (2 februari) mevrouw (voornamen noemt de gemeente in dit soort gevallen niet) Plugboer-Dekker in Zonnehuis De Luwte om haar persoonlijk te feliciteren.

Wat zij bespraken zij bespraken en wat de burgemeester zei meldt de gemeente niet en media mochten er niet bij zijn. De jarige woonde tot eind vorig jaar zelfstandig en kon nog alles zelf, werd wel gemeld. Almede dat zij ‘voor een 100 jarige bijzonder kwiek en helder van geest’ is en van de ‘kleine dingen in het leven’ geniet, zonder er overigens bin te zeggen wat die zoal zijn.

Plugboer-Dekker woont sinds 1954 in Amstelveen en had altijd een druk, werkzaam leven, wil de gemeente nog wel kwijt. En dat zij haar 100ste verjaardag met haar dochter en schoonzoon, haar volwassen kleinzoons, vriendin en achterkleinkind viert.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.