Vannacht een explosie in een woning in Bovenkerk, vermoedelijk door zwaar vuurwerk.  Om precies te zijn aan de Nicolaas Beetslaan.

Om volkomen zeker ervan te zijn dat vuurwerk werkelijk de oorzaak was is de politie onmiddellijk na de ontploffing een forensisch onderzoek begonnen. Daarbij zoekt zij ook naar andere aspecten van het ongeval. Het lijkt er op dat de kans bestaat dat een vuurwerkbom in de woning is gegooid.

Geen gewonden

Hoewel eerst andere hulpdiensten waren gewaarschuwd, bleek de explosie toch niet een grote brand te veroorzaken. Wel kwamen er explosievendeskundigen  naar Bovenkerk. Het TEV (Team Explosieven en Veiligheid) was bij het onderzoek in en rond de woning betrokken. Door de explosie lijkt niemand te zijn gewond.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.