Er start weer een nieuwe leesclub literatuur in Amstelveen. Belangstellenden zijn welkom van donderdag 6 januari (14:00 uur) af in de Bibliotheek aan het Stadsplein 102.

Wie met plezier boeken leest en zijn of haar ervaringen met anderen wil delen, kan zich aansluiten bij de Sania leesgroep, met in achtneming van de nu geldenderegels.

Landelijk

De eerste bijeekomst in de bliotheek is op donderdagmiddag 6 is trouwens een informatiemeeting voor geïnteresseerden die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers. Sania is een nationale organisatie die alom in den lande lees- en muziekluisterclubs opricht. Verspreid over het land zijn er volgens Sania nu 1500. Senia helpt bij het vinden of oprichten ervan. Bovendien maakt het keuzelijsten en inspirerende leeswijzers.

Startbijeenkomsten

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke stichting Senia samen met de Bibliotheek. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl. Er worden trouwens  in vrijwel alle provincies tal van startmeetings gehouden.

Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail maria.boelhouwer@senia.nl.

Foto: Arjanneke van den Berg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.