Op vrijdag 1 april komt NITS met de voorjaarstour van de band naar Poppodium P60. De Nederlandse popgroep bestaande uit Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan Stips brengt in januari een nieuwe plaat uit.

In P60 worden zowel de klassiekers als nummers van deze nieuwe plaat gespeeld.
 
NITS
Het even sympathieke als avontuurlijke gezelschap Nits neemt al 47 jaar een unieke plek in binnen het poplandschap van Nederland (en ver daarbuiten).

Van de tegendraadse waveband die (The) Nits was in het begin van zijn carrière, zijn Henk Hofstede en co. geëvolueerd naar een veelzijdige artpopband die met elk album weer verrast. En die albums blijven maar komen, want de inspiratie lijkt bij Nits nooit op. Aansluitend op weer een gloednieuw album gaat de formatie in februari, maart en april op tour door heel Nederland. Met op 1 april dus een stop in Amstelveen.

Kaarten voor de show kosten €26,50 (inclusief servicekosten) en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/01-04-2022/nits

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.