Na de aankondiging van de avondlockdown is Schouwburg Amstelveen aan de slag gegaan met het verplaatsen van voorstellingen naar de middag.  Veel artiesten waren bereid in de middag te komen spelen. Zoals Javier Guzman, Nederlands Dans Theater en het Bloemenduel.

Eén operette, vier hoofdrollen plus koor en orkest. Maar dan met z’n twee. Theatermakers Louis van Beek en Steef de Jong nemen op zaterdag 11 december om 14.30 uur alles zelf voor hun rekening. Bloemenduel is een all female cast operette voor twee heren. Het is het verhaal van twee adellijke Parijse dames die gevraagd zijn bloemstukken te arrangeren voor een tentoonstelling. Een samenwerking vol onenigheid die uitmondt in een gedenkwaardig duel.

The play
between In The play between presenteert het Nederlands Dans Theater op vrijdag 10 december om 15.00 uur twee eigenzinnige choreografen die beiden een wereldpremière brengen. De Spaanse Marcos Morau versmelt dans, mode, film en theater in zijn werk. Nadav Zelner (Israël) is een gedurfd en eigentijdse choreograaf die de hedendaagse danswereld verovert.

Oudejaars Javier Guzman
Een memorabel jaar moet besproken worden. En dat doet Javier Guzman in zijn Oudejaarsconference 2021 op zaterdag 18 december om 15.00 uur. Hij neemt het jaar met veel humor met zijn publiek door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Actueel, scherp, belangrijk of onbelangrijk.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl

Foto: Mette Stam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.