Er is zondag 12 december om 12:00 uur weer een concert met klassieke muziek in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. De Amstelveense violist Bob van der Ent speelt met pianist Daniël Kramer (foto) composities van Mozart en Schubert. Het concert is gratis, maar er wordt wel een ‘ruimhartige’ vrijwillige bijdrage gevraagd.

Iedere bezoeker moet bij de ingang een coronatoegangsbewijs en ID laten zien en een mondkapje dragen tot hij of zij op een toegewezen plaats zit. Omdat bij de plaatsing rekening gehouden moet worden met de ‘anderhalvemeter’,  is aanmelding vooraf verplicht (mail naar: concert@kruiskerk-amstelveen.nl of bel 020-6434405). Het concert is ook mee te maken via een livestream op kerkdienstgemist.nl.

CD’s

Bob van der Ent en Daniël Kramer zijn beiden gevestigde musici die hun ‘klassieke’ sporen ruimschoots hebben verdiend. Bob van der Ent neemt regelmatig cd’s op en wordt geregeld gevraagd als solist bij vioolconcerten. Voor Daniël Kramer is de begeleiding van zangers en violisten dagelijks werk.

Beiden hebben een voorliefde voor kamermuziek. Ze spelen in dit concert twee ‘majeure’ werken uit de periode van de Weense Klassieken: van Wolfgang Amadeus Mozart de Sonate voor viool en piano in A-groot (KV 526) en van Franz Schubert de Fantasie voor viool en piano in C-groot (D 934).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.