Op het programma van Schouwburg Amstelveen staan twee premières. Donderdag 11 november spelen Jim Bakkum & Sergio Vyent er Sinatra – Under his skin en op maandag 15 november is er de gloednieuwe Kerstrevue Snowponies van Alex Klaasen.

Première van de voorstelling van Jim Bakkum & Sergio Vyent is een eerbetoon aan Frank Sinatra.

Wereldhits

Frank Sinatra was niet alleen grossier in wereldhits als Come fly with me, My Way en Fly me tot he Moon maar ook acteur in tal van beroemde films. Jim Bakkum en Sergio Vyent (gastheer First Dates) brengen op donderdag 11 november om 20.00 uur in Sinatra – Under His Skin een ode aan The Voice.

Sinatra komt tot leven in de stem van Jim, de talloze verhalen en schandalen rondom Ol’ Blue Eyes worden smeuïg opgediend door Sergio Vyent. Samen met de Dutch Concert Big Band is Sinatra – Under His Skin ziet men een halve eeuw Frank Sinatra.

Kerstrevue
Na het grote succes van Showponies 1 en 2 komt Alex Klaasen met een ‘Special edition’ getiteld Snowponies. Een exclusieve kerstshow op maandag 15 november om 20.00 uur, vol hilarische sketches in kerstsfeer, met onder meer drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen en een battle tussen de os en de ezel in The Voice.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.