Het Pauluskoor opent de Kerstmaand weer met Weinachtsoratorium van Bach, in de Augustinuskerk aan de Amsterdamseweg 965 op vrijdag 26 november (20.15 uur).

Het koor vindt dat Weihnachtsoratorium de mooiste manier om de feestdagen in te gaan, zegt het. “Vorig jaar een stille kerst, dichte deuren. Nu openstaande deuren.”

Kindeke

Het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach vertelt het verhaal van het ‘kindeke teer’, jubelende engelen, verbaasde herders, van geborgenheid maar ook van dreiging. Volgens het Pauluskoor een verhaal van alle tijden.

Het Pauluskoor wordt begeleidt door orkest Philharmonia Amsterdam en er werken solisten aan mee. Dirigent Marcel Joosen heeft algehele muzikale leiding. Vanaf 25 oktober zijn de kaarten à € 25 te koop via de website www. Pauluskoor.nl.

Corona-eis

Ondanks de vreugde van het Pauluskoor over het concert blijft corona een realiteit. Dat virus maakt dat er toegangseisen zijn. Bij de ingang is er een Corona-checkm waarbij men een geldig Corona-toegangsbewijs moet laten zien: de QR-code op mobiele telefoon of een geprint bewijs. Mochten de Corona-toegangseisen veranderen, dan staat dat gelijk op de site van het koor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.