Zoals elk jaar doet de gemeentelijke begraafplaats Zorgvlied weer mee aan Allerheiligen en Allerzielen (1 en 2 november). Jaarlijks zorgen die voor extra export in de sierteeltsector van vooral planten, maar ook van bloemen. Op Zorgvlied wordt zondag 7 november om 15.00 uur een herdenkingsbijeenkomst gehouden, o.l.v. voorganger Susan van Agten.

“Wij herdenken – met lichtsymboliek- uw overleden dierbare(n)”, zegt de directie tegen betrokkenen.

Ensemble

Susan van Agten leest de namen van overledenen voor. Zij wordt ondersteund door het vocaal ensemble Casuquo, dat het Requiem van Mozart ten gehore brengt. Na afloop krijgen de bezoekers een kop koffie of thee en kan men de herdenkplek van dierbaren op Zorgvlied bezoeken.

Aanmelden

Aanmelden kan via zorgvlied@amstelveen.nl. Graag in de mail vermelden met hoeveel personen de viering wordt bijwoond. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en inlopen kan vanaf 14.45 uur. Meer informatie over het online bijwonen van de bijeenkomst op www.zorgvlied.amstelveen.nl

Kaarsje

Op maandag 25 oktober starten de herdenkingsweken op Zorgvlied. Rond Allerzielen kunnen belangstellenden op een speciale plek naast de witte kantoorvilla een kaarsje branden en een kaartje schrijven ‘met een herinnering of groet voor hun overleden dierbare(n)’. De herdenkingsweken eindigen op maandag 8 november.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.